În ultima perioadă a circulat informația că bananele sunt prea bogate în zahăr. Realitatea este că zahărul dintr-o banană coaptă corespunzător este complet diferit de zahărul din trestie și alți îndulcitori prelucrați din prăjituri, prăjituri și gogoși. Spre deosebire de zahărul procesat, zahărul din banane este legat de anumite minerale foarte importante, care susțin viața, cum ar fi manganul, seleniul, borul și molibdenul și cantități mari de minerale precum potasiul, care este unul dintre cei mai critici nutrienți pentru funcția neurotransmițătorilor.

Bananele sunt, de asemenea, bogate în aminoacizi care funcționează cot la cot cu potasiul extrem de biodisponibil ca și catalizator pentru producția abundentă de electroliți. În loc să asociem bananele cu zahărul, trebuie să ne reamintim că și bananele sunt alcătuite din fibre, pulpă și apă – și conținutul lor de zahăr este motivul pentru care bananele au o cantitate bogată de antioxidanți, vitamine și alți fitonutrienți pentru a ne ajuta să luptăm împotriva bolilor.

Bananele sunt un aliment antiviral puternic – atât de puternic încât au capacitatea de a respinge creșterea retrovirusului HIV. Cu un conținut ridicat de triptofan, bananele pot ajuta la calmarea tulburărilor de somn, la calm, la anxietate și la ameliorarea depresiei. Și cei care se îngrijorează de Candida nu au nevoie să se teamă de banane. Acestea sunt cele mai eficiente in distrugerea ciupercilor, eliminând bacteriile neproductive în timp ce hrănesc microorganisme benefice din tractul intestinal. Acest lucru le îmbunătățește și absorția vitaminei B12, deoarece microbii din intestin pot întrerupe procesul legitim de producere a vitaminei B12 al ileonului.

Când vine vorba de ajutoarele digestive, nimic nu învinge bananele. Sunt cu adevărat un anti-spasmodic pentru colonul hiperactiv și tractul intestinal subțire. Bananele pot atenua crampele gastrice și tulburările gastro-intestinale legate de stres; sunt o armă secretă în inversarea colitei și a bolii Crohn. Bananele sunt, de asemenea, minunate stabilizatoare ale zahărului din sânge, au substanțe fitochimice care ajută la stres pentru a vă ajuta să depășiți stresul zilnic și vă ajută să vă echilibrați greutatea, indiferent unde vă aflați în spectru.

AFECȚIUNI 

Dacă aveți oricare dintre următoarele afecțiuni, încercați să introduceti consumul de banane în viața voastră: Colită, sindromul intestinului iritabil, boala Crohn, boala celiacă, boala autoimună, boala cardiacă, boala de reflux gastroesofagian (GERD), oboseala suprarenală, boala Alzheimer, tulburarea bipolară, diabetul, sindromul tunelului carpian, depresia, diverticulita, boala vezicii biliare, hemoroizi, virusul imunodeficienței umane (HIV), infertilitate, boala Parkinson, artrită, tulburare de atenție cit / hiperactivitate (ADHD), baterie scăzută a sistemului reproductiv, tulburări de somn, tulburare de stres posttraumatic (PTSD), infecții fungice, zona zoster, tendinite, anxietate , hipoglicemie, hiperglicemie, edem

SIMPTOME 

Dacă aveți oricare dintre următoarele simptome, încercați să introduceți consumul de banane în viața voastră: Pierderea gustului și / sau mirosului, creșterea în greutate, pierderea în greutate, probleme ale articulației temporomandibulare (TMJ), splină mărită, vedere încețoșată, oboseală, creștere excesivă a candidei, neuropatie diabetică, vânătăi, tahicardie, constipație, balonare, diaree, cefalee, apnee, neclară ochi, dezechilibre ale zahărului din sânge, sensibilități alimentare, dureri de urechi, dureri de maxilar, slăbiciune musculară, anxietate, senzații de fredonare sau vibrații în corp, crampe abdominale, dureri abdominale, paralizie a lui Bell, dureri de spate, furnicături și amorțeală.

SUPORT EMOȚIONAL 

Bananele întăresc miezul a ceea ce suntem, încurajându-ne să ne dezlipim de scuturile noastre false și să ne expunem adevăratul nostru sine. Ele pot ajuta la inversarea unei stări de spirit care este saturată de frică (consumul de trei sau mai multe pe zi poate ajuta la reducerea PTSD) și ne ajută să ne exprimăm adevărata dorință de a fi productivi, depășind amânarea și alte comportamente neproductive în acest proces. Dacă credeți că un prieten ține resentimente, oferiți-i o banană și aceasta va ajuta la dizolvarea sentimentelor de rea voință.

LECȚIA SPIRITUALĂ 

În momentele de creștere spirituală, ne putem simți indestructibil și complet absorbiți de moment. Dacă nu suntem atenți, totuși – dacă nu ne-am planificat înainte și ne-am fortificat pentru viitor – vântul puternic al provocării ne-ar putea doborî. Învață, așadar, de la planta de banane. Bananierii formează covorașe groase și largi de rădăcini, cu coaste subterane (tulpini) care apar continuu, mereu gata să crească. Deoarece „trunchiurile” de banane nu sunt de fapt lemn – mai degrabă sunt formate din strat peste strat de frunze – cresc rapid, cu noi ramuri capabile să se grăbească să crească ori de câte ori vremea a coborât o altă tulpină.

Pe măsură ce atingeți cerul, înfloriți și dați roade, amintiți-vă să vă întindeți propriile rădăcini și larg și adânc. Lăsați fiecare lecție învățată să devină o ramură spirituală care vă poate salva cândva.

SFATURI

Deși este posibil să vă placă bananele tari și verzi sau moale și maronii, stadiul optim în care să mâncați banane pentru o nutriție maximă este coacerea maximă. Când pielea unei banane este încă verde, enzimele împiedică absorbția oricărui nutrient al fructului. Și o banană prea coaptă, cu pielea complet maro sau neagră, conține fructe fermentate. Cel mai sigur punct în care să mănânci o banană este atunci când pielea ei este galbenă, cu pete maronii. (Testul definitiv este că banana nu îți va da o senzație ciudată pe limbă.)    * Bananele sunt cele mai bune alimente pentru călătorii – indiferent dacă sunt plimbări lungi cu mașina, zboruri sau comisii în jurul orașului. Când știți că aveți de făcut o călătorie, cumpărați banane din timp, astfel încât acestea să fie în stadiul potrivit de maturitate atunci când aveți nevoie de ele.

* Bananele sunt, de asemenea, cel mai puternic aliment pentru exerciții. Consumul unei banane înainte și după exerciții fizice poate umple corpul mai mult decât orice alt aliment. Aflați mai multe despre puterile de vindecare ascunse ale fructelor și legumelor în cartea best-seller # 1 New York Times: Alimente care îți pot schimba viața, scrisă de Anthony William.

 

 

 

 

O înţelepciune vindecătoare ce depăşeşte cu zeci de ani cunoaşterea epocii noastre:

Anthony William, un Medium Medical fără pereche, a ajutat zeci de mii de oameni să se vindece de boli diagnosticate greşit sau tratate ineficient, ori pe care medicii nu au ştiut cum să le abordeze. El face acest lucru ascultând o voce divină care îi vorbeşte efectiv la ureche, spunându-i ce se ascunde dincolo de durerea sau de boala oamenilor şi ce trebuie să facă aceştia pentru a-şi restabili starea de sănătate optimă. Metodele sale dau întotdeauna rezultate spectaculoase, inclusiv în cazul celor care au petrecut foarte mulţi ani şi care au cheltuit foarte mulţi bani pe toate tipurile de tratamente înainte de a apela la el. Acum, în această carte revoluţionară, Anthony William ne prezintă tot ce a învăţat de-a lungul celor peste 25 de ani în care i-a ajutat pe oameni să îşi recupereze sănătatea. Cartea conţine o cantitate uriaşă de informaţii legate de vindecare, din care multe nu sunt cunoscute la ora actuală pe pământ şi nu vor fi descoperite de ştiinţa oficială decenii de acum înainte.

Sursa articol: https://www.facebook.com/medicalmedium

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here