CE ESTE ZEOLITUL?

Zeolitul este un mineral de origine vulcanică. Proprietăţile speciale ale zeoliţilor provin din structura moleculară a acestora ce poate fi descrisă sub forma unui tetraedru cu un atom de siliciu în centru şi atomi de oxigen în colţuri care sunt de altfel punctele de legătură între aceste structuri dând naştere unui număr variat de forme, asemănătoare unui fagure.

Această structură formează o reţea de canale şi cavităţi ce permit pătrunderea moleculelor şi filtrarea acestora în funcţie de dimensiune, formă sau polaritate ceea ce duce la absorţia şi filtrarea diferitelor substanţe cu care zeoliţii intră în contact.

Dintre zeoliţii naturali, zeolitul de tip clinoptilolitic, purificat, micronizat și dublu-activat din ZeolitSpectrum se remarcă prin puritatea şi proprietaţile sporite faţă de alte tipuri de zeoliţi. Încadrarea ZeolitSpectrum în categoria Dispozitivelor Medicale naturale se bazează pe numeroase studii, teste și certificări care atestă calitatea deosebită a acestui zeolit.

Studiul zeoliţilor nu este nici pe departe încheiat. Multe instituţii, organizaţii şi companii din lume realizează cercetări, teste şi studii pentru a descoperi noi proprietăţi şi utilizări al acestui miraculos minereu natural format din rocă vulcanică de-a lungul a milioane şi milioane de ani.

CEL MAI BUN DETOXIFIANT!

Mediul în care trăim azi este plin de toxine: de la aerul pe care îl respirăm, la mâncarea pe care o consumăm. Cu trecerea timpului acumulăm în organism toxine care ne afectează starea de sănătate.

Pe piaţă există mai mult de 200.000 de chimicale. În fiecare an aproximativ 1.000 de substanţe noi sunt create şi introduse pe piaţă. Unele dintre aceste substanţe pot induce aberaţii (mutaţii) la nivelul ADN-ului. Ele se numesc mutagene şi multe sunt cancerigene, adică produc boala cea mai temută a civilizaţiei noastre, cancerul. Din acest motiv s-a pus pe plan mondial, încă din 1972, problema testării genetice a substanţelor chimice nou sintetizate cu care omul vine în contact sub diverse forme. Totusi, de atunci şi până azi, incidenţa cancerului creşte exponenţial de la an la an.

Oboseala continuă, răceli constante, alături de alte stări de discomfort sunt semne ale unui sistem imunitar slăbit care este în strânsă legatură cu nivelul acumulării de toxine în organism. Acumularea de toxine în organism duce la apariţia unor simptome precum: dureri de cap, slăbiciune, dureri musculare sau articulare, sindromul colonului iritabil sau creşterea în greutate. Boli cum ar fi obezitatea, diabetul de tip II, sindromul metabolic, cancerul, infertilitatea, alergiile, afecţiunile neurologice (Parkinson, Alzheimer, probleme cognitive), bolile de inimă, bolile autoimmune, dezechilibrele hormonale sunt corelate cu imposibilitatea neutralizării corecte şi a eliminării toxinelor din organism.

ALCALINIZEAZĂ CORPUL. CAPACITATE MĂRITĂ DE SCHIMB DE IONI

Toxinele, pesticidele, alcoolul, poluarea și chiar stresul contribuie la formarea acidității din corp. Hiperaciditatea duce la boli foarte răspândite precum reumatism, ateroscleroză, osteoporoză, multiple forme de cancer, gută.

O altă proprietate remarcabilă a zeolitului este abilitatea de a balansa pH-ul corpului deoarece conține minerale ce alcalinizează corpul. Zeolitul are capacitatea de a stabiliza PH-ul apei la valori între 6,2 şi 6,8. Formula sa curpinde patru minerale alcalinizante foarte importante pentru sănătate: calciu, magneziu, potasiu și sodiu.

Capacitatea mult marită de schimb de ioni fără schimbarea structurii moleculare este o proprietate unică, respectiv schimbul dintre cationii mineralului de zeolit şi cationii substanţelelor cu care acesta vine în contact. Cu alte cuvinte, zeolitul cedează ce este mai important pentru corp, calciu, magneziu etc și atrage în structură, precum un magnet, tot ce este nociv. Fiecare cameră din structura sa are o încărcătură negativă. Micro zeolitul traversează tot organismul “magnetizând” toate toxinele (care sunt încărcate pozitiv) în camerele fagurelui. Organismul nu îl poate acumula, astfel îl elimină odată cu toxinele de care s-a legat. Din acest motiv zeolitul este cel mai sigur si cel mai eficient detoxifiant.

UN SOMN ODIHNITOR, ENERGIE MAI MARE

Un somn defectuos, o concentrare mai scăzută, o memorie mai slabă, depresia, anxietatea sau o oboseala permanentă pot fi semnele unui nivel mare de toxine și metale grele in corp.

Detoxifierea de metalele grele și toxine duce la un somn odihnitor și creșterea bunei dispoziții. Un studiu arată că acumularea mercurului în corp duce la depresie, teamă, nervozitate excesivă și anxietate.

De multe ori aceste simptome sunt trecute cu vederea și sunt puse pe seama stilului de viață haotic. De fapt, este vorba de o acumulare a toxinelor si a metalelor grele.

MENȚINE SISTEMUL DIGESTIV SĂNĂTOS

Peste 70% din activitatea imunitară are loc în intestine! Cele mai importante bătălii, reacții de apărare ale organismului, se duc în intestine.

Absolut tot din ceea ce mâncăm în ziua de azi este procesat sau tratat. În plus, medicamentele, alcoolul etc sunt factori de risc care ne influențeaza zilnic sănătatea. Din cauza numărului mare de contaminanţi, bariera peretelui intestinal se slăbește (intestin permeabil). Astfel contaminanții ajung ușor în sânge, apoi în organism la diverse organe, ducând la apariția unui sistem imunitar slăbit și a bolilor.

Dacă intestinele sunt sănătoase ai șanse mari să fii un om sănătos! Intestinele, centrul sistemului imunitar, sunt supranumite ’’al 2-lea creier al omului’’. Tot acest organ este principalul canal de detoxifiere al organismului. Părintele medicinei, Hipocrate spunea că: “toate bolile pornesc de la intestin”.

ZeolitSpectrum reprezintă un remediu foarte eficient pentru toate bolile gastro-intestinale, boli inflamatorii intestinale (BII), cea mai frecvent întâlnită Boala Crohn, pentru colon iritabil, reflux gastric etc. S-a dovedit ştiinţiific faptul că ZeolitSpectrum consolidează bariera vitală a peretelui intestinal şi susţine funcţia celorlalte organe de detoxifiere cum ar fi ficatul. Sănătatea generală începe şi se termină cu sănătatea intestinală.

EXCELENT ŞI ÎN CURELE DE SLĂBIRE

Primul pas în orice cură de slăbire este detoxifierea. Toxinele obișnuiesc să se acumuleze și în depozitele de grăsime.

ZeolitSpectrum acționează exact că o ”maşină de gunoi”, eliminând deșeurile zilnice din corpul nostru prin scaun, fără a împovăra metabolismul.

Împreună cu dieta pe care o urmați, ZeolitSpectrum vă va ajuta să scapați mai ușor de kg în surplus și de toxinele din corpul Dvs.!

Consumați întodeauna 2-3 l de apă pe zi.

CREŞTE IMUNITATEA. PROTEJEAZĂ ORGANISMUL ÎMPOTRIVA RADICALILOR LIBERI, BACTERIILOR ŞI VIRUŞILOR

Studiile demonstrează că o concentrație mai mare de zeolit întărește sistemul imunitar.

ZeolitSpectrum prezintă o activitate antioxidativă foarte ridicată. Combate stresul oxidativ, împiedicând formarea radicalilor liberi. Se consideră ca organismul trebuie să lupte anual cu 17 kg de radicali liberi din hrană, din apă și din aer, însă mecanismele sale de apărare nu sunt Întodeauna capabile să facă acest lucru sau sunt slăbite, astfel ca în locurile unde aceștia se acumulează cel mai mult apar procese inflamatorii cronice, boli degenerative, inflamații dar și tumori, cărora le place prezenta acestor ’’ajutoare’’. S-a demonstrat clinic cum ZeolitSpectrum este capabil să regleze metabolismul împiedicând formarea radicalilor liberi și mai ales a anumitor specii de oxygen reactive (ROS)

Proliferarea virală a fost evaluată prin microscop optic. Concentrații mici de microzeolit au indus un efect antiviral foarte scăzut sau activitatea antivirală nu a fost observată deloc, în timp ce concentrațiile mai mari au indus un efect inhibitor semnificativ la proliferarea virală. Micro zeolitii au inhibat proliferarea virală a HSV 1, coxsackievirus B5 și echovirus 7 mai eficient decât adenovirus de tip 5. Efectul antiviral pare a fi nespecific și este probabil bazat pe încorporarea particulelor virale în porii agregatelor de micro zeoliti activati. Rezultatele indică aplicarea terapeutica a ZeolitSpectrum, fie local (cu pulberea din capsulă) împotriva infecțiilor cu herpesvirus, fie oral în cazurile de adenovirus sau infecții cu enterovirus. Mai mult, ZeolitSpectrum ar putea fi, de asemenea, utilizat în purificarea apei potabile de diferiți viruși.

EXCELENT ÎNSOŢITOR ÎN AFECŢIUNILE GRAVE

Primele rezultate cu efectele zeolitului micronizat în acest sens, s-au înregistrat în anii ’90 la secția de Medicină Moleculară Ruder Boskovic – Zagreb, unde s-au adus 22 de câini foarte iubiți de stăpânii lor, dar foarte bolnavi de diferite forme de cancer. Rezultatele în urma tratamentului cu micro-zeolit activat au uimit oamenii de stiință. 14 din cei 22 de patrupezi au răspuns foarte bine, tumorile intrând în remisie rapid și chiar dispărând complet. Deși era un lot mic, un asemenea procentaj de 63% rata de vindecare, nu fusese atins niciodată de nici un medicament în tratamentul bolii canceroase, fie el de medicina umană sau veterinară. Au urmat zeci de studii în toată lumea făcute pe culturi canceroase, rezultate excelente greu de acceptat de către o parte a comunității științifice internaționale, devotată exclusiv medicamentelor de sinteză.

Tratamentul cu micro-zeolit dublu-activat s-a dovedit foarte eficient, împreună cu tratamentul alopat, în foarte multe alte afecțiuni și boli precum: diabet, afecțiuni ale ficatului, afecțiuni tumorale.

Revista LOONA recomandă ZEOLIT SPECTRUM.

Mai multe detalii aici: https://zeolitspectrum.ro/

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here